Samenwerkingsverband bereikbaar, ondanks coronavirus

In deze onwerkelijke tijd, waarin een ziekmakend virus door de wereld gaat, zoekt iedereen naar andere vormen van contact en verbinding.

Als medewerkers van SWV Utrecht PO zijn we van de verbinding. Dag in, dag uit gaan we naar de scholen en hebben we contact met onze kernpartners om samen te zorgen voor een passende plek voor ieder kind.

Helaas beperkt het virus ons allen in onze bewegingsvrijheid. Als het niet strikt noodzakelijk is, komen we daarom niet fysiek bij elkaar en bezoeken we op dit moment geen scholen. We werken namelijk samen aan de bestrijding van het virus en we nemen hierin onze verantwoordelijkheid.

Wat we graag aan jullie laten weten, is dat we net als altijd bereikbaar zijn via de mail en via de telefoon voor de vragen die er leven. Dus schroom niet en neem contact met ons op als dat nodig is.

Helaas hebben we ook het besluit moeten nemen om de Inspiratiedag van 9 april te annuleren. Het is niet realistisch om ervan uit te gaan dat het mogelijk is om op die dag met 250 mensen bij elkaar te komen. We verplaatsen deze Inspiratiedag daarom naar 29 september. Tegen die tijd ontvang je hier meer informatie over, maar reserveer deze datum alvast in je agenda!

Het motto van ons samenwerkingsverband is goed voor elkaar. We horen het veel in deze ingewikkelde dagen en we zeggen het ook tegen jullie: zorg goed elkaar!

Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

We staan voor jullie klaar, waar het maar kan!

Namens het team,

Jetta Spaanenburg, directeur